Το 2004 ήταν η χρονιά !   ομάδα ΕΞΙΣ  
  Το 2004 ήταν η χρονιά που το εργαστήριο NTOVELLOU-EXIS ξεκίνησε το δημιουργικό του ταξίδι στην παλιά πόλη της Ρόδου στην Ελλάδα. Ένα ταξίδι εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική λέξη ΕΞΙΣ που σημαίνει συνήθεια, εθισμός… Εθισμός λοιπόν στη δημιουργία στη δημιουργία διαφόρων χειροποίητων αντικειμένων από απλά υλικά της φύσης, χάντρες, ημιπολύτιμους λίθους, κορδόνια, swarovski και ασήμι πλατίνα χρυσό. Κοσμήματα μοναδικά και πρωτότυπα φτιαγμένα από ανθρώπους με μεράκι και με καλλιτεχνικές ανησυχίες!   Η ομάδα ΕΞΙΣ αποτελείται από την οικογένεια της ΝΤΟΒΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑΣ, νέα κορίτσια – αγόρια και τη δραστήρια γιαγιά όπου και επιμελήθηκαν τη δημιουργία ιδιαίτερων και εξαιρετικών χειροποίητων κοσμημάτων και κατασκευών, όπως : στολισμένων δερμάτινων σανδαλιών, κομπολογιών, χριστουγεννιάτικων και πασχαλινών δημιουργιών. Βασικός συνεργάτης είναι η εταιρεία ΚΟΣΜΟΧΑΟΣ με την εξαιρετική γλυπτογράφο της Αποστολοπούλου Μαρία που φέρνει στο προσκήνιο τις μοναδικές δημιουργίες της ΓΛΥΠΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, σε χειροποίητο κόσμημα, μιας τεχνικής από την αρχαία Ελλάδα του 6ου αιώνα π.χ. Μιας τεχνικής που αναπαριστά το σύμπαν και τη ζωή γύρω μας, μέσα από εκφραστικά χαράγματα. Κοσμήματα από ημιπολύτιμους λίθους με μεταφυσικές σκηνές, μυθολογικά τοπία και αρχαία σύμβολα - έργα τέχνης - σε χρυσό 18 Κ, πλατίνα και ασήμι.  
     
     
     
     
     
     
     
         
  βρίσκεστε μακριά απο εμάς?   είστε κοντά μας?  
  Για πιο διεξοδική ανάλυση των δημιουργιών μας και για χονδρική πώληση δείτε αναλυτικά τις σελίδες μας ή ελάτε σε επαφή μαζί μας.   σας περιμένουμε με χαρά στο κατάστημα μας, στα μεσαιωνικά σοκάκια της παλιάς πόλης της Ρόδου.  
         
 
 
 
facebook ntovellou.com   ntovellou.com
Exis by Ntovellou © | Σωκράτους 89 - Παλιά πόλη, Ρόδος 85100, Ελλάδα | τηλ. +30 2241 0 24418 | κιν. +30 6948003314 | email: exis@ntovellou.com

 

 

GREEK